Kinga
Descriere
Profile
Structura
Dimensiuni
Accesorii
Culori
Garantie
Ghid de montaj
Firma
Home
Despre Noi
Sediul
Informatii utile
Contact
Galerie
Lucrari Ón 2007
Produse
Tigle metalice
Sistem de jgheaburi PVC
Sindrile bituminoase
Placi ondulate bituminoase
Tabla cutata
Sistem de jgheaburi si burlane
Tigle metalice cu granule minerale
Aluzinc
Garantie

FLORIAN PODKARPACIE S.A., Druk: D-58 Wydanie 3 

GARANTIA CALITATII

Florian Podkarpacie S.A. cu sediul in Nowy Sącz, la ul. Węgierska 144 H/B, denumita in continuare Producator, ofera cumparatorului o garantie de 10 ani, perioada in care nu apar defecte de material, vopsire sau fabricatie

CONDITII

Perioada de garantie incepe de la data cumpararii. Garantia se aplica numai produselor acoperite cu vopsele organice.

1.Asamblarea trebuie sa aiba loc in conformitate cu recomandarile “Florian Podkarpacie S.A.”, instructiunile de asamblare, dar si cu grija si atentia necesare.

2.Produsele trebuie transportate, depozitate si intretinute conform conditiilor intocmite de “Florian Podkarpacie S.A.”.

3.Produsele trebuie folosite in conditii normale de mediu. Garantia nu include utilizarea produselor in incinte in care mediul este foarte nefavorabil, de exemplu daca aerul are un continut ridicat de poluanti industriali, sare, etc.

4.Produsele nu au ramas in contact cu elemente corodate, agenti chimici agresivi, elemente din cupru sau scurgeri din tevi de cupru, etc.

5.Dauna nu a fost cauzata de o forta majora.

6.Produsul care face obiectul reclamatiei reprezinta cel putin 5% din aria totala de acoperire.

7.Documentul utilizat pentru autorizarea reclamatiei este factura fiscala originala.

8.Prezenta garantie nu acopera produse fabricarte de catre Mittal Steel Poland S.A. si prelucrate de catre cumparator.

9.Cumparatorul confirma prin propria sa semnatura pe aceasta factura fiscala ca este informat si accepta conditiile prezentei garantii.

10.Toate reclamatiile trebuie efectuate la “Florian Podkarpacie S.A.” imediat si in scris (prin intermediul importatorului SC Hauspartner SRL). Este necesara includerea tuturor documentelor care confirma originea bunurilor: o factura fiscala, certificatul de garantie, etc. In cazul unei reclamatii recunoscute, “Florian Podkarpacie S.A.” isi asuma urmatoarele angajamente:

• Sa furnizeze cumparatorului o noua foaie de otel in schimbul celei avariate

• Sa acopere costurile reparatiei produsului “Florian Podkarpacie S.A.” isi rezerva dreptul de a alege maniera in care va solutiona reclamatia. Garantia de mai sus nu exclude, limiteaza sau suspenda drepturile cumparatorului ce rezulta din orice discrepanta intre produs si contract.

CONDITII REFERITOARE LA TRANSPORTUL SI DEPOZITAREA PRODUSELOR INVELITE CU ZINC SI PRODUSELOR ACOPERITE CU VOPSELE ORGANICE

1.Se recomanda ca produsele sa fie descarcate folosind centuri de suspendare, pentru a evita daunele mecanice asupra produselor sau ambalajelor.

2.Manevrarea produselor la descarcarea si incarcarea manuala trebuie efectuata cu o deosebita grija. Trebuie evitat transferul foilor, pentru a nu zgaria suprafata invelisului de protectie.

3.Acolo unde foile sunt descarcate manual, in special in cazul celor lungi, acestea trebuie tinute in pozitie verticala si sustinute la aproximativ fiecare 3 metri.

4.ATENTIE! Daca este necesar sa lasati foile in aer liber pentru o scurta perioada (in timpul desfasurarii lucrarilor de instalare), aceastea trebuie depozitate aplecate pe lung, pentru a permite umezelii sa se elimine. Este necesar sa va asigurati cu sunt acoperite superficial in asa fel incat sa se permita trecerea aerului. In timpul depozitarii, produsele trebuie sa fie protejate de schimbari rapide ale umiditatii aerului si temperaturii, care ar putea cauza condensarea vaporilor. Absenta acestor masuri poate cauza aparitia unor pete albe datorate coroziunii (in cazul foilor acoperite cu zinc), precum si daune la finisajul cu lac (foi cu invelis de protectie).

5.Inainte de urcarea foilor pe un acoperis, ambalajul de protectie trebuie complet indepartat. O data incheiata operatiunea de urcare, locul de munca trebuie curatat, in asa fel incat sa nu ramana poluanti care ar putea dauna finisajului cu lac.

6.NU SE RECOMANDA ca foile sa fie depozitate in ambalajele de protectie mai mult decat necesar pentru a desfasura lucrarile de instalare, de exemplu mai mult de 3 saptamani de la data cumpararii. In cazul in care este necesar sa fie depozitate mai mult timp, ambalajul trebuie complet indepartat de pe toate foile, care ar trebui pastrate separate unele de celelalte cumva si pastrate in pozitie aplecata pentru a permite umezelii sa se elimine si sa fie acoperite superficial, pentru a permite aerului sa circule. Trebuie mentinuta o distanta minima de 200 mm intre foi si sol. Aceleasi conditii se aplica si pentru foile cu invelis de protectie care nu sunt protejate de o foaie protectoare si foile invelite cu zinc.

7.Acolo unde produsele sunt ridicate de o masina, persoana care le transporta trebuie sa se asigure ca bunurile sunt protejate de umezeala si de orice risc de degradare. O data ce bunurile parasesc depozitul “Florian Podkarpacie S.A.”, responsabilitatea bunurilor, inclusiv beneficiile si sarcinile revin cumparatorului, ca si responsabilitatea pentru pierderea sau daunele accidentale ale acestora.

ATENTIE! A permite produselor in ambalajul protector sa suporte efectele soarelui si umezelii poate cauza daune finisajului cu lac (formarea de bule pe suprafata, urmata de desprindere in bucati mici, impreuna cu ambalajul protector).

ATENTIE! Foile nu trebuie sub nici o forma taiate cu unelte care cauzeaza un efect termic, precum un polizor unghiular.

DAUNELE PROVOCATE SUPRAFETEI FOILOR CA URMAREA A UMEZELII SAU CAUZATE DE UTILIZAREA UNOR UNELTE IMPROPRII VOR AVEA CA EFECT RESPINGEREA ORICAROR RECLAMATII.

Nowy Sącz, la data de 17 martie 2005.


 

Produsul are Agrement Tehnic elaborat de INCERC, iar producătorul deţine certificarea ISO 9001 privind managementul calităţii.

Image
Image
Image

 
 
 
(C) 2021 Hauspartner
Powered by Synetsec